PRAKTISCH ADVIES EN BIJSTAND IN JURIDISCHE NOOD
Indien je geconfronteerd wordt met een juridisch probleem, vind je bij Bureau Boekema altijd een luisterend oor. Schroom niet om je vraag voor het leggen. Het intakegesprek is altijd gratis.

Mocht je behoefte hebben aan juridische bijstand of bemiddeling, bijvoorbeeld omdat je graag wilt dat iemand jou vertegenwoordigt in een juridisch conflict of omdat je behoefte hebt aan juridische bijstand op de achtergrond, kun je ook bij Bureau Boekema terecht.

Omdat Bureau Boekema weet hoe belangrijk je netwerk en contacten zijn in de creatieve sector zal Bureau Boekema eventuele conflictpartijen altijd met het grootst mogelijke respect en de grootst mogelijke tact benaderen. Is er sprake van een gemeenschappelijk belang zal Bureau Boekema er alles aan doen om ervoor te zorgen dat álle partijen er beter uitkomen.

Ben je zelfstandig kunstenaar, maker of artiest én ontvang je zorgtoeslag? Dan kun je gebruik maken van het kunstenaarsspreekuur. Ben je geen zelfstandig kunstenaar, maker of artiest dan kun je het beste even contact opnemen voor een advies op maat of een offerte. Je kunt natuurlijk ook direct gebruik maken van de producten uit de webshop.

Wil je graag juridische bijstand bij het eisen van een schadevergoeding of of bij het aanvechten van een geëiste schadevergoeding (bijvoorbeeld bij een inbreuk op je intellectueel eigendom) zal Bureau Boekema, indien haalbaar, gebruik maken van het ‘no-cure-no-pay’-principe. Je betaalt een percentage van de schadevergoeding indien de zaak succesvol wordt afgerond. No-cure-no-pay is alleen mogelijk als er een redelijke kans op succes is. Je kunt altijd contact opnemen om je zaak voor te leggen.